050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

CUPRA en Alexia Putellas inspireren nieuwe generaties

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

*Sterspeelster van FC Barcelona en Spaans nationaal vrouwenelftal, winnares Gouden Bal en Voetbalster van het Jaar: het nieuwste lid van de ‘CUPRA Tribe’
*CUPRA en Alexia Putellas geven nieuwe invulling aan het woord ‘rolmodel’

CUPRA en Alexia Putellas hebben de krachten gebundeld. De sterspeelster van FC Barcelona en het Spaanse nationale vrouwenelftal trad onlangs toe tot de ‘CUPRA Tribe’. Samen willen CUPRA en Alexia een nieuwe generatie sporters bereiken, en ze stimuleren hun dromen na te jagen.

‘Vooruitgang verlegt de grenzen’. Een motto dat CUPRA - als jonge speler in het tijdperk van elektrificatie - op het lijf geschreven is. Op dezelfde wijze doorbreekt Alexia Putellas traditionele grenzen in het voetbal door als vrouw het beeld van de sport te veranderen met geweldige voetbalprestaties. CUPRA en Alexia Putellas hebben de handen nu ineen geslagen om samen nog meer grenzen te doorbreken.

Een nieuw tijdperk
Afgelopen jaar betekende zowel voor CUPRA als voor Alexia een historisch jaar. CUPRA lanceerde de 100 procent elektrische Born en won meer dan dertig internationale awards. Tegelijkertijd werd Alexia onderscheiden met de Gouden Bal en uitgeroepen tot Voetbalster van het Jaar.

2022 markeert het begin van een nieuw tijdperk, zowel voor CUPRA als voor de sterspeelster van FC Barcelona. Via social media willen zij samen een nieuwe generatie jonge sporters inspireren hun dromen na te jagen, met video’s en andere content. Op Instagram kunnen volgers van CUPRA en Alexia met de hashtag #ImpulseOfANewGeneration actief foto’s delen van hun rolmodellen.

“Ik ben ontzettend trots om 2022 samen met CUPRA af te trappen,” verklaart Alexia Putellas. “CUPRA is een merk dat jonge sporters een podium biedt. Samen willen wij het woord ‘rolmodel’ een nieuwe invulling geven, en deze jonge sporters aanmoedigen om zelf een rolmodel te worden voor de volgende generatie.”

Gelezen: 867 keer