050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Born Essential: de instapper nu nog bereikbaarder

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

CUPRA maakt de essentie van rijden in een nieuwe Born nu nog aantrekkelijker. De prijsstelling van de Born Essential – de instapversie binnen het Born-gamma – is per direct met € 1.500 verder aangescherpt. Daarmee is de CUPRA Born er nu al vanaf € 37.490.

Elektrisch rijden begint bij CUPRA met de Born Essential, de instapversie van de sportieve 100% elektrische hatchback. Zoals zijn naam al aangeeft, weerspiegelt deze uitvoering de echte essentie van de Born: electrifying performance, rijplezier, dynamiek, sportieve looks, comfort en een luxe uitrusting.

Standaard exterieurfeatures zijn bijvoorbeeld 19 inch lichtmetalen ‘Typhoon Silver’ velgen, Full LED koplampen, donker getinte ruiten achter en parkeersensoren voor en achter. Van binnen onderscheidt de CUPRA Born Essential zich onder meer door een multimediasysteem met groot 12,9 inch touchscreen, Apple CarPlay en Android Auto, kuipstoelen vóór met geïntegreerde hoofdsteunen, een draadloze lader voor smartphones, stoelverwarming en een verwarmbaar stuur.

Sportieve prestaties, volop rijplezier
Die sportief-luxe uitrusting combineert de Born Essential met een 170 kW (231 pk) sterke elektromotor, achterwielaandrijving en een accupakket dat eerder dit jaar werd vergroot tot 59 kWh, voor een maximale range van 427 kilometer (WLTP). Kortom, een combinatie die borg staat voor sportieve prestaties en volop rijplezier en die dankzij een prijsverlaging van € 1.500 nu nog bereikbaarder is.

De CUPRA Born Essential is nu al te rijden vanaf € 37.490. Bovendien profiteren particuliere kopers dit jaar nog van de SEPP-subsidie van € 2.950 op elektrische auto’s. Daarmee is de CUPRA Born Essential in essentie nu al te rijden vanaf € 34.540.

Gelezen: 61 keer