050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Škoda breidt gamma Octavia Combi uit met extra aantrekkelijke Edition

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Škoda breidt het modellengamma van de nieuwe Octavia Combi uit met de extra aantrekkelijk geprijsde en rijk uitgeruste Edition. Deze versie is al verkrijgbaar vanaf € 31.990 en is per direct te bestellen bij alle Škoda dealers.

De recent vernieuwde Octavia is wederom een absolute bestseller. Speciaal voor de Octavia Combi introduceert Škoda nu de Edition, die de lijst met uitvoeringen voortaan aanvoert. Deze nieuwe uitvoering staat opnieuw synoniem voor een complete uitrusting tegen een aantrekkelijke aanschafprijs.


Uitgebreide standaarduitrusting
LED-koplampen, KESSY Go keyless entry en start, lichtmetalen velgen en parkeersensoren achter zijn allemaal standaard aanwezig op de Octavia Combi Edition. Daarnaast beschikt de Edition over een 10-inch infotainmentsysteem met Wireless Smartlink (Apple CarPlay en Android Auto), de Škoda Virtual Cockpit en verwarmbare voorstoelen, stuurwiel en voorruit. Ten opzichte van de huidige prijslijst loopt het klantvoordeel bij aanschaf op tot maar liefst € 3.500.

Direct te bestellen
De Octavia Combi Edition wordt aangedreven door de krachtige en efficiënte 1.5 TSI turbobenzinemotor met 85 kW/115 pk. Met een scherpe vanafprijs van € 31.990 is deze uitvoering niet alleen aantrekkelijk uitgerust, maar ook zeer voordelig geprijsd. De Octavia Combi Edition is nu te configureren en te bestellen bij de Škoda dealer.

Gelezen: 66 keer