050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

  • X-Wrap

    X-Wrap

    Car wrap & window tinting shop

Elroq, paper, scissors: win 2 jaar rijplezier in de nieuwe Škoda Elroq

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Škoda introduceert de nieuwe elektrische Elroq op een unieke manier: 'Elroq, Paper, Scissors'. Heel Nederland kan meedoen aan deze interactieve game, waarbij deelnemers kans maken op twee jaar rijden in de gloednieuwe Škoda Elroq. De game gaat live op dinsdag 22 oktober en duurt een week. De grote finale vindt plaats op 1 november.

Škoda heeft onlangs met de Elroq zijn eerste volledig elektrische SUV binnen het compacte segment gepresenteerd. Het model biedt, afhankelijk van de uitvoering, een actieradius tot wel 579 km (WLTP). Met een vanafprijs van € 34.990 is de Elroq bovendien de voordeligste elektrische SUV in zijn klasse.

Avontuurlijke voorbode
Om het avontuurlijke karakter van de Elroq te benadrukken, grijpt Škoda met het spel ‘Elroq, Paper, Scissors’ terug op het bekende spel steen, papier, schaar, maar dan in een interactieve, digitale vorm. Spelers strijden daarbij afwisselend tegen andere deelnemers en een virtuele tegenstander voor de hoofdprijs: twee jaar rijden in de nieuwe Elroq. Gedurende het spel kunnen deelnemers punten verdienen door slimme handgebaren te maken voor de camera van hun mobiel, tablet of laptop. Verborgen trucs geven extra punten, wat de strijd nog spannender maakt. De winnaar van het spel wordt op 1 november bekendgemaakt tijdens de finale.

Elroq Roadshow
Naast de game organiseert Škoda ook de Elroq Roadshow, waarbij de auto van 16 tot en met 31 oktober op verschillende locaties in Nederland te bewonderen is. Daarmee krijgen geïnteresseerden de kans om Škoda’s nieuwste model tot in de kleinste details te verkennen. De Škoda Elroq is per direct te configureren en te bestellen bij alle Škoda-dealers.

Gelezen: 14 keer