050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Autoservice Visser doet nu ook chiptuning

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Aan het Hoendiep 174-7 in Hoogkerk zit Autoservice Visser, een jong en dynamisch autobedrijf, dat dichtbij z'n klanten staat met advies op maat en vakkundig onderhoud levert van alle merken auto's.
Sinds kort kunt u bij de mannen van Autoservice Visser ook terecht voor chiptuning.

Hoogste tijd om een kijkje te nemen en eigenaar Matthijs Visser te laten vertellen over deze extra nieuwe service.

Meer koppel
In onze mei-editie vertelde Bert Stoit uit Hoogkerk dat hij zijn Renault Koleos wou laten chiptunen bij Autoservice Visser. Reden daarvoor was dat Bert met z'n Koleos wat meer power en koppel wou hebben om zo de zware trekklus met de caravan door de bergen van Frankrijk aan te kunnen! Inmiddels is Bert hier geweest en die kan nu zonder problemen met z'n caravan de bergen van Frankrijk in, de Koleos heeft nu 170 pk en lekker veel koppel, dus dat gaat helemaal goed komen. En Bert is niet de enige die een chiptuning bij ons heeft laten uitvoeren: velen gingen hem al voor en velen zullen nog volgen, want je kunt op jaarbasis tot 15% brandstof besparen.

Meeverhuizen
Ook mooi om te weten is dat je het door ons ingebouwde kastje kunt meenemen van het ene automerk naar het andere. Een van mijn klanten verruilt binnenkort zijn door ons gechiptunede Audi voor een BMW. Het enige wat hoeft te gebeuren is de montage van een ander kabeltje à € 15,-. De kosten voor chiptuning zijn dus eenmalig, want het kan gewoon meeverhuizen naar uw volgende auto!

Voordelen
Chiptuning is mogelijk voor alle merken, waarmee u binnen enkele minuten beschikt over ca. 30% meer vermogen, 50 tot 100 Nm meer koppel en een brandstofbesparing tot 15%. Chiptuning is geheel veilig met veel oog voor de levensduur van de motor en met overname van fabrieksgarantie!

Voor meer informatie:
Autoservice Visser
Hoendiep 174-7
9745 EA Hoogkerk
T 050-55 65 233
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klik hier voor meer informatie

Gelezen: 2124 keer