050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Hyundai toont krachtig design vernieuwde i30

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

• Teaserfoto’s tonen sportief design
• Onthulling op Autosalon van Genève

Hyundai vernieuwt de i30. De middenklasser krijgt tal van designupgrades, waaronder nieuw ontworpen bumpers en LED-koplampen die ervoor zorgen dat de Hyundai i30 een sterker voorkomen krijgt. Op de twee vrijgegeven teaserfoto’s is een eerste glimp van de vernieuwde Hyundai i30 in N Line-uitvoering te zien. De onthulling vindt plaats op de Autosalon van Genève (5 tot en met 15 maart 2020).

De teaserfoto’s geven een goede impressie van hoe de voorzijde van de vernieuwde Hyundai i30 eruit komt te zien. De hertekende voorbumper in combinatie met de nieuwe grille en LED-koplampen zorgen voor een krachtiger uitstraling, een breder voorkomen en nog meer visuele aantrekkingskracht. Voor een onweerstaanbare eerste indruk krijgt de vernieuwde Hyundai i30 opvallende geïntegreerde V-vormige dagrijverlichting.

02 Hyundai i30 teaser

Nieuw digitaal instrumentenpaneel
Verdere vernieuwingen geeft Hyundai de komende weken vrij. Deze designupgrades omvatten onder meer een nieuwe achterbumper, nieuwe achterlichtunits en nieuwe lichtmetalen 16-, 17- en 18-inch velgen. Ook het interieur van de vernieuwde Hyundai i30 is gemoderniseerd, met onder meer een nieuw digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch scherm.

Behalve de vernieuwde i30 presenteert Hyundai op de Autosalon van Genève ook een N Line-uitvoering van de populaire i30 Wagon. Dat betekent dat het sportieve uitrustingsniveau op alle carrosserietypes van de Hyundai i30 beschikbaar komt.

Gelezen: 217 keer