050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Ferrari F8 Tributo opnieuw in de prijzen bij sport auto Awards

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De Ferrari F8 Tributo heeft een prestigieuze onderscheiding ontvangen van het toonaangevende Duitse automagazine sport auto. De sportwagen werd uitgeroepen tot ‘Beste geïmporteerde productiecoupé’ in de klasse boven € 150.000. Tijdens de 2019-editie van de verkiezing won de F8 Tributo de felbegeerde award ook al in deze categorie.

De sport auto Award – dit jaar zonder de traditionele prijsuitreiking als gevolg van de COVID-19-beperkingen – is één van de meest begeerde prijzen in de internationale auto-industrie. De winnende auto’s in de diverse categorieën worden gekozen door de lezers van het Duitse magazine sport auto.

'Beste motor van de afgelopen twee decennia'
De F8 Tributo is Ferrari’s klassieke tweepersoons berlinetta met de motor midden-achter geplaatst. De naam van het model is een ode aan Ferrari’s krachtigste V8 ooit, die de International Engine of the Year award vier jaar op rij won. Bovendien werd deze V8 verkozen tot 'Beste motor van de afgelopen twee decennia'. In de F8 Tributo is de krachtbron goed voor een vermogen van 720 pk en een specifiek vermogen van 185 per liter cilinderinhoud.

Gelezen: 55 keer