050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Nissan Micra opgefrist voor 2021

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*Vernieuwde Micra line-up biedt nog meer keuzevrijheid
*N-Sport-uitvoering permanente toevoeging aan line-up
*Nieuw uitrustingsniveau N-Design biedt personalisatie en nieuwe two-tone ‘Genki’-wielen voor stijlvolle look

Nissan presenteert voor 2021 de verder gemoderniseerde versie van de Micra, waarmee het merk een nieuw hoofdstuk toevoegt aan de 38-jarige Europese geschiedenis van het compacte model. Nissan breidt ook de line-up van de Micra uit. Met vijf uitrustingsniveaus hebben kopers nog meer keuzevrijheid. Ter aanvulling op de uitvoeringen Visia, Acenta en Tekna introduceert Nissan de geheel nieuwe N-Design. Bovendien maakt de populaire N-Sport versie permanent deel uit van de vernieuwde line-up. De prijzen beginnen bij €18.990.

Met het vernieuwde aanbod is de Nissan Micra nog meer naar eigen smaak te configureren. Welke versie ook gekozen wordt: elke Micra biedt verfijnde designelementen en een afwerking met oog voor detail. Kopers kunnen kiezen voor een tweekleurige carrosserie en LED-koplampen die de Micra een nog eleganter en atletischer uiterlijk geven. Nieuwe 16-inch two-tone ‘Genki’-wielen zijn standaard op zowel de N-Design- als Tekna-uitvoering.

“Voor de vernieuwde line-up voor 2021 hebben ons geconcentreerd op het verfijnen van zaken die door Micra-klanten gewaardeerd worden”, zegt Ekaterina Apushkina, General Manager Marketing City Cars bij Nissan Europe. “We hebben het gemakkelijker gemaakt om een uitvoering te kiezen die het beste past bij hun wensen. Bovendien kunnen klanten hun eigen unieke flair toevoegen met verschillende opties. Door te luisteren naar onze klanten en voort te bouwen op het succes van de Micra, is het model sterker en aantrekkelijker dan ooit.”

Gelezen: 1010 keer