050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

De nieuwe Jaguar F‑TYPE R‑Dynamic Black

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Jaguar introduceert de nieuwe F‑TYPE R‑Dynamic Black. Deze exclusieve uitvoering combineert een nog krachtiger design met een luxueuzere uitrusting, waarmee het perfect geproportioneerde en oogstrelende ontwerp van de Jaguar F‑TYPE nog zich nog nadrukkelijker onderscheidt. De R‑Dynamic Black is leverbaar als Coupé en Convertible en met keuze uit de 221 kW (300 pk) viercilinder en 331 kW (450 pk) V8 benzinemotor. De prijzen beginnen bij € 96.091,44,-.

Het design van de Jaguar F‑TYPE R‑Dynamic Black wordt geaccentueerd door het Black Pack en de 20‑inch vijfspaaks 'split‑spoke'-wielen in hoogglans zwart. Deze wielen zijn bekend als 'Style 5039' en niet leverbaar voor andere modellen. De onderscheidende uitstraling van de R‑Dynamic Black wordt extra versterkt met de drie leverbare, zorgvuldig geselecteerde carrosseriekleuren: Santorini Black, Eiger Grey en Firenze Red.

Het op de bestuurder gerichte '1+1‑interieur' wordt gekenmerkt door een luxueuze ambiance. De slanke, 12‑voudig verstelbare Performance Seats zijn bekleed in Windsor-leder. Daarbij is er keuze uit Ebony met Light Oyster stikwerk of de sportievere optie Mars met Flame Red stiksel. Details zoals het prachtig gemaakte stikselpatroon dat ook terugkomt in de portierbekleding, behoren tot de verfijnde details die de F‑TYPE speciaal maken.

Gelezen: 822 keer