050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Polestar Precept: Zweedse elektrische performance op Goodwood Festival of Speed

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Polestar neemt de Precept mee naar het Goodwood Festival of Speed ​​2021. Hij schittert er samen met de Polestar 1, de elektrische performance hybrid en de Polestar 2, de elektrische performance fastback.

De Precept, onthuld in maart 2020, toont de concrete toekomst van Polestar op het gebied van design, technologie en duurzaamheid. Polestar heeft inmiddels bevestigd dat de Precept daadwerkelijk in productie wordt genomen. Het project is in volle gang en de ontwikkeling vordert gestaag om deze baanbrekende elektrische auto op de markt te brengen.

"We kijken ernaar uit om met de Precept naar dit iconische evenement te gaan", zegt Thomas Ingenlath, CEO van Polestar. "Het is geweldig om de auto te kunnen laten zien aan de bezoekers, vooral ook omdat ons Britse R&D-team in Coventry de ontwikkeling van het project leidt."

Naast de Precept zijn op de opvallende Polestar-stand ook de limited-edition ‘Sun’ Polestar 1 en de meervoudig bekroonde Polestar 2 te vinden. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival wordt naast het evenemententerrein in Molecomb een testparcours aangelegd. Bezoekers kunnen hier een proefrit met de Polestar 2 maken.

"Goodwood is een bijzonder evenement voor ons", vervolgt Thomas Ingenlath. “In 2018 gaven we er de dynamische preview van de Polestar 1, waarbij we met een prototype de beroemde heuvelklim maakten. Dit jaar staan we stil bij het laatste productiejaar voor ons halo-model met de speciale, goudkleurige editie. En we hebben ook een verrassing in petto omtrent de Polestar 2, waarover later meer."

De Polestar-stand zal staan op het centrale terrein, net achter de First Glance Paddock.

 

Gelezen: 1238 keer