050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

  • OSW

    OSW

    Voor een zorgeloze verkoop!

Duister chique: Lexus introduceert Obsidian Editions voor LC en RX

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

*Exclusieve afwerking in black-chrome
*Speciale 20-inch (RX) of 21-inch (LC) lichtmetalen velgen
*Per direct op de markt en te bestellen, vanaf 91.965 euro (RX)

Chique, sportief en zelfverzekerd. De Lexus LC en RX beginnen 2022 met een nieuwe uitvoering, de Obsidian Edition. Vernoemd naar het zwartgrijze vulkanisch glas, de kleur die de hoofdtoon voert.

De Lexus LC en LC Convertible zijn per direct te bestellen als Obsidian Edition. Zowel de hybride LC 500h als de LC 500 met atmosferische achtcilinder zijn leverbaar in de nieuwe uitvoering. Met de 21-inch zwarte lichtmetalen velgen en de black-chrome afwerking rondom de grille, oogt de LC nóg imposanter. De zwarte koplampbehuizing, luchtroosters aan de zijkant en omlijsting voor de achterlichtunits, maken het geheel af.

LC nog sportiever
Als Coupé krijgt de LC Obsidian Edition nog een aantal sportieve extra’s mee. Zo beschikt de LC Obsidian Edition over een Torsen® Limited Slip Differentieel, Dynamic Rear Steering (actieve 4-wiel besturing), een inklapbare achterspoiler en Variable Gear Ratio Steering. Ook in het interieur ligt de focus op sportiviteit, met sportstoelen met Alcantara®/Semi-aniline lederen bekleding, alsook een groot Head-Up Display (HUD).

Stoer uiterlijk voor Lexus RX Obsidian Edition
Speciale 20-inch zwarte-chromen velgen, een volledig zwarte grille, zwarte spiegelkappen en zwarte bumperskirts: de Lexus RX Obsidian Edition is zo duister mogelijk. De stoere nieuwe uitvoering is gebaseerd op de zeer rijk aangeklede Lexus RX Executive Line, maar breidt daarop uit met de nieuwe uiterlijke aanpassingen, alsook een elektrisch bedienbaar panoramisch glazen schuif-/kanteldak en een zwartlederen bekleding met een zwarte hemel en zwarte open nerf sierlijsten in het interieur.

Kleuren
De Lexus RX Obsidian Edition is enkel leverbaar in de kleur Graphite Black metallic. De Lexus LC en LC Convertible Obsidian Edition zijn in meerdere kleuren leverbaar. De Obsidian Editions zijn per direct te bestellen.

Gelezen: 687 keer