050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Kia zet Autosalon van Genève onder spanning met opwindende, elektrische concept car

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Kia presenteert op de Autosalon van Genève (van 7 t/m 17 maart 2019) een nieuwe, opwindende concept car met volledig elektrische aandrijving. De onthulling vindt op 5 maart a.s. plaats in Genève.

De nieuwe concept car is ontworpen in het Europese designcentrum van Kia in Frankfurt. De auto geeft gestalte aan de wens van Kia om de volgende stap te zetten in de wereld van elektrische voertuigen.

“Bij het design van auto’s draait alles om het prikkelen van de zintuigen en om het hart net wat sneller te laten kloppen. Wij zien absoluut geen reden waarom dat anders zou zijn wanneer de auto van een elektrische aandrijving is voorzien”, aldus Gregory Guillaume, Vice President of Design van Kia Motors Europe.

“We stelden ons voor om een volledig elektrische auto te ontwerpen die niet alleen de zorgen van consumenten wegneemt over rijbereik, prestaties, oplaadnetwerken en rijdynamiek, maar die je ook kippenvel geeft als je ernaar kijkt en ermee rijdt”, zegt Guillaume. “Daarom is onze 100% elektrische conceptauto niet alleen ontworpen om je hart sneller te laten kloppen, maar ook om onze alles omvattende en emotionele benadering van elektrificatie te laten zien.”

Gelezen: 1568 keer